Doua ACCIDENTE GRAVE petrecute in urma cu putin timp in Buzau | Unul pe E85 si altul pe DN1B

Două accidente rutiere s-au produs în urmă cu puțin timp pe DN 1 B, la intersectia cu Dealul Viei și, respectiv, pe E 85, la Poșta Câlnău.

În cadrul primului eveniment este vorba despre o coliziune între un TIR și un autoturism, în urma căreia a rezultat o victimă. Traficul în zonă este blocat.

Un alt accident s-a produs pe pe DN2 E85, la Posta Câlnau. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme în urma căreia au rezultat cinci victime.

Traficul se desfășoară dirijat.

Mobilizare de forțe a salvatorilor buzoieni, după un accident cu cinci victime produs în această după-amiază pe E85, la Poșta Câlnău.

Două autoturisme – unul de Vaslui, iar celălalt, de Buzău – s-au ciocnit frontal pe drumul european, în urma impactului rezultând cinci victime.

Serviciul de Ambulanță Județean Buzău a trimis în teren nu mai puțin de cinci echipaje, eforturilor acestora alăturându-se și un echipaj SMURD.

Ajunși la fața locului, salvatorii au găsit cinci persoane rănite, însă în afara oricărui pericol. Ele vor fi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„Din datele obținute de polițiști, o șoferiță în vârstă de 23 de ani, care circula cu un autoturism pe DN 2 E85, pe directia Buzău către Rm Sărat, ân afara localității Gura Câlnăului s-a angajat în efectuarea unui viraj la stanga pentru a intra in curtea unei societati comerciale, fiind surprinsă si colizionată de un autoturism condus din sens opus, de un sofer de 40 de ani. În urma impactului a rezultat ranirea soferitei si a 2 pasagere din autoturismul sau, precum şi ranirea altor 2 pasagere din celalat autoturism. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.”. a transmis IPJ Buzău prin vocea purtătorului său de cuvânt, subcomisarul Mihai Drăghiciu. Sursa: Reporter Buzoian

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *